Totaal aantal pageviews

donderdag 8 januari 2015

De kijkhutten in de tuin

Na enig knutselwerk is het me gelukt om een redelijk blogje op de wereld te brengen. Het jaar 2014 is in de sneeuw afgesloten. Een bezoekje aan de kijkhut van Maria leverde een paar leuke winterse tafereeltjes op. De tuinroodborst was aanwezig en liet zich meerdere malen zien. Ook de pimpel- en de koolmees waren er. Een mannetjes vink ging er uitgebreid bij staan. Een plezier om van te smullen. Eenmaal thuis ben ik in mijn kijkhut gaan kijken en waarempel komt de tuinroodborst van Frans ook om de hoek met zijn partner. Dan komt de Noordse kauw, de heggenmus, een pimpelmees en een vink die het aan de stok had met een koolmees. Een ware mooi afsluiting van 2014.


4 opmerkingen:

 1. Wat leuk!!!!
  Heel veel succes met je blog en dit zijn alvast superfoto's vanuit mijn woonkamer-vogelkijkhut :-) (en vooral herkenbaar, MIJN tuinvogels) En mooie poserende Vlaamse gaai! En ja, Ik ben je eerste volger!
  groet,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er trots op je dat je mijn eerste volger bent. En onze kijkhutjes zijn toch best de moeite waard!

   Verwijderen
 2. Hoi Frans,

  Lekker om mee te beginnen, fijne tuinsoorten en echte winterse tafereeltjes. De foto van de Gaai vind ik prachtig, maar ook die van de Noordse kauw (die ik nog nooit heb gezien), de Pimpelmees en de Vink. Gewoon is nog steeds best bijzonder en ik geniet er ook nog elke dag van net als jij.

  Groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Marianne, genieten is het juiste woord. De Noordse kauw zit elke dag in mijn tuin, ik kan er op wachten.

  BeantwoordenVerwijderen